Over ons

Electra de beste keus in audio, video en witgoed. 

Ons algemene doel is het leveren van producten en diensten die een kwaliteit en service hebben waarmee wij de verwachtingen van de klant overtreffen. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en lange termijn relaties; daarom zijn wij ervan overtuigd dat ook u, uw optimale oplossing bij v.o.f Electra Breda zult vinden.

Electra Breda  streeft naar tevredenheid voor alle partijen en is betrokken bij haar klanten. Dat wil zeggen dat op de eerste plaats u als klant onze diensten als prettig dient te ervaren.

Electra Breda is gespecialiseerd in goed en efficiënt begeleiden van uw wit en bruingoed aankoop. Wij hebben samenwerkingsovereenkomsten met diverse leveranciers in de bruin- en witgoed branche. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat reageren, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U hoeft niet zelf met verschillende leveranciers voor diverse producten contact op te nemen om te kijken wie voor u de beste oplossing biedt tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Wij doen dat voor! Electra de beste keus in audio, video en witgoed.

Electra Breda gaat uit van een langdurige samenwerking waarbij wij blijven luisteren naar uw eisen en wensen. In nauw overleg met u streven wij naar perfectie. Voor ons geldt afspraak is afspraak. Bij v.o.f. Electra Breda maken we waar wat we beloven. Daarom is v.o.f. Electra Breda uw juiste partner. Electra de beste keus in audio, video en witgoed.

Bent u overtuigd of heeft u nog vragen omtrent ons producten- en/of dienstenpakket, dan staat er een goed gemotiveerd team klaar om uw vragen graag te beantwoorden.